Autor Economia
8 Octubre 2015 a 13:00

L’ajuntament proposa al teixit empresarial que aculli alumnes en pràctiques formats com a soldadors

Les pràctiques tenen una durada de 40 hores

Soldador // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Soldador // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

L’Ajuntament  de Cerdanyola proposa al teixit empresarial de la ciutat que col·labori en un projecte d’aprenentatge acollint alumnes en pràctiques formats en soldadura oxigàs i soldadura Mig-Mag, o format en la modalitat de soldadura amb elèctrodes i revestit i Tig.

Aquelles empreses interessades en acollir alumnes en pràctiques formats en soldadura poden participar en aquesta oferta formativa promoguda per l’Ajuntament de Cerdanyola. Els alumnes s’han format en Soldadura per oxigàs i soldadura MIG/MAG i Soldadura amb elèctrode revestit i TIG

Les pràctiques, que tenen una duració de 40 hores, es portaran a terme durant el mes d’octubre. S’iniciaran el dia 19 i està previst que finalitzin el 30 d’octubre.

Les empreses interessades poden sol·licitar més informació adreçant-se al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès via email (cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat) o bé telèfon (935 947 050).

Switch to mobile version