Autor Societat
31 octubre 2015 a 18:00

L’ONCE premia la solidaritat que rep de la societat catalana

5 Flares 5 Flares ×
Escoltar

L’Institut Guttmann rep una Menció especial en el seu 50è aniversari

 

Premis ONCE // Imatge del web de la ONCE

Premis ONCE // Imatge del web de la ONCE

L’ONCE ha premiat la solidaritat que rep de la societat catalana amb el lliurament dels IX Premis Solidaris ONCE Catalunya 2015 a la Fundació Ampans, Marcos Bajo, Fundació Mas Albornà, la Diputació Barcelona per La Mirada Tàctil i Televisió de Catalunya pel programa Capacitats.

La vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya i Consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; el president d’ILUNION i vicepresident Executiu de Fundación ONCE, Alberto Durán; el president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí i el president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat), Antonio Guillén, han lliurat els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2015, en un acte al que també han assistit representants del Tercer Sector, del món polític i social de la societat catalana i el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau.

Aquests guardons valoren la tasca tant de persones com institucions i organitzacions, estaments de l’Administració Pública, empreses i mitjans de comunicació.  Com ha explicat el president d’ILUNION, Alberto Durán“Treballen a favor de la sensibilització, la integració, l’accessibilitat, la inserció laboral i la inclusió de les persones amb discapacitat. En definitiva, impulsen una societat catalana cada vegada més normalitzada i situen tots els ciutadans, sense exclusió, com a centre d’atenció”.

Els Guanyadors dels IX Premis Solidaris ONCE Catalunya han estat Fundació Ampans, a la Institució, Marcos Bajo, Fundació Mas Albornà, Diputació de Barcelona per  La Mirada Tàctil i Televisió de Catalunya pel programa Capacitats.

A la Categoria d’Institució, Entitat o ONG, el jurat va decidir per unanimitat concedir una Menció especial a l’Institut Guttmann en el seu 50è aniversari.

El jurat ha estat presidit per Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i format per Ana Peláez, consellera general de l’ONCE; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Manel Eiximeno, Director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona; Oriol Illa, president de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Carmela Fortuny, secretària d’Inclusió Social i de Promoció de l’Autonomia Personal de la Generalitat de Catalunya; Leandro Lamor, delegat d’ EFE a Catalunya; Enric Sierra, adjunt al director de La Vanguardia; Carles González, director d’Informatius de RTVE Catalunya; Albert Solé, cap Societat de l’ARA; Christian García, cap de Gabinet de Direcció de TVC i Pepa Masó, directora adjunta d’El Punt Avui.

5 Flares Twitter 0 Facebook 4 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×