Autor Economia
2 Octubre 2015 a 10:00

PIMEC demana un Govern estable i amb sensibilitat empresarial

A més de potenciar les polítiques per a les pimes

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

El Comitè Executiu de PIMEC ha valorat els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del passat diumenge destacant de manera positiva l’alta participació ciutadana (prop del 78%). Fet que demostra l’especial transcendència dels comicis davant l’excepcional marc econòmic, social i polític que viu Catalunya. Aquesta massiva participació és un fet rellevant que ha de fer reflexionar a tothom.

PIMEC demana un Govern estable i amb sensibilitat empresarial que es constitueixi amb la màxima celeritat possible per tal d’emprendre ràpidament les reformes i accions de Govern necessàries a Catalunya. A PIMEC ja vam dir que respectaríem el govern que sortís escollit i li demanem que ha de potenciar les polítiques prioritàries per a les pimes i els autònoms, orientades a la total recuperació econòmica i l’ocupació.

Entre elles,  reduir la pressió fiscal, posar en marxa mesures per reindustrializar el país, potenciar el suport a la innovació i la internacionalització, millorar les infraestructures, entre d’altres. Aquestes eleccions no han trencat, ni han de trencar, aquest full de ruta de prioritats dels empresaris i treballadors.

PIMEC també apel·la a la responsabilitat de tots els grups parlamentaris d’anteposar els interessos de país per damunt dels de partit buscant fórmules de diàleg i compromís que donin estabilitat per governar en aquests moments particulars per a Catalunya, i a la vegada tan generals, motivats per l’encara difícil conjuntura econòmica que patim.

Switch to mobile version