Autor Cinema, teatre i televisió
30 octubre 2015 a 16:00

Truman

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

Truman

Truman

Aquesta setmana s’estrenen als cinemes 4 drames procedents de diferents indrets Truman, La verdad, Little boy i 3 corazones. Directe de Sitges arriba El cadàver de Anna Fritz. El nou film de De Niro, una comèdia de Nancy Meyers El becario. Vin Diesel és el protagonista de El último cazador de brujas. L’adaptació de l’obra de Broadway arriba als cinemes Los últimos cinco años. Des d’alemanya arriba l’adaptació dels llibre infantils Los cinco y el secreto de la piràmide.

 

TRUMAN

DRAMA. Dirigida per: Cesc Gay. Repartiment: Ricardo Darín, Javier Cámara, Dolores Fonzi, Elvira Mínguez

Dos amics de la infància ara ja en la mitja edat, Julián i Tomás, es reuneixen després de molts anys i passen uns dies inoblidables junts, principalment a causa que la seva reunió és també, segurament, el seu últim adéu.

LA VERDAD

DRAMA. Dirigida per: James Vanderbilt. Repartiment: Cate Blanchett, Robert Redford, Topher Grace, Martin Sacks

Vespra de les eleccions nord-americanes de 2004. El país es troba immers en la guerra contra l’Iraq i Afganistan, i tot apunta al fet que George W. Bush va a ser reelegit president dels Estats Units. La productora de notícies de la CBS Mary Mapes i el seu soci, el presentador Donen Rather, descobreixen una història que podria canviar el curs de les eleccions: Bush havia utilitzat tot tipus d’influències per evitar anar a la guerra de Vietnam.

EL BECARIO

COMEDIA. Dirigida per: Nancy Meyers. Repartiment: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Nat Wolff

La jove propietària d’un reeixit negoci online dedicat a la moda no es pren massa bé el fet que la companyia contracti com a becari a un home de 70 anys, però això anirà canviant progressivament, ja que a poc a poc l’home comença a convertir-se en algú indispensable.

EL ÚLTIMO CAZADOR DE BRUJAS

FANTÀSTIC. Dirigida per: Breck Eisner. Repartiment: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Caine, Rena Owen

Narra la història d’una casta de caçadors de bruixes, centrant-se en l’últim d’ells, que manté la població de bruixes i bruixots a ratlla a la ciutat de Nova York.

LOS ÚLTIMOS CINCO AÑOS

MUSICAL. Dirigida per: Richard LaGravenese. Repartiment: Anna Kendrick, Jeremy Jordan, Natalie Knepp, Nic Novicki

Basada en una obra musical de Broadway guanyadora del premi Tony. La història se centra en la relació que mantenen Cathy, una jove aspirant a actriu, i Jamie, un novel·lista en alça.

LITTLE BOY

DRAMA. Dirigida per: Alejandro Monteverde. Repartiment: Jakob Salvati, Emily Watson, Kevin James, Tom Wilkinson, Ben Chaplin

Anys 40. En un petit poble d’EUA viu un nen de 7 anys que pateix problemes de desenvolupament. Quan el seu pare, gairebé el seu únic amic, es marxa al capdavant a combatre en la Segona Guerra Mundial, el noi haurà d’enfrontar-se no només a la crueltat dels seus companys de classe, sinó també a la dels seus veïns

LOS CINCO Y EL SECRETO DE LA PIRÁMIDE

AVENTURAS. Dirigida per: Mike Marzuk. Repartiment: Pasquale Aleardi, Valeria Eisenbart, Samuel Finzi, Quirin Oettl

Bernard, el pare de Julian, Dick i Anne, organitza una exposició a Egipte. Els amics viatgen al Caire al costat d’Elena, una col·lega del seu pare. Aquest caurà en un parany i serà acusat de robatori, romanen a la presó fins que se celebri el judici. Els Cinc intentaran provar la innocència de Bernard ajudats per Auni, un jove carterista

EL CADÁVER DE ANNA FRITZ

THRILLER. Dirigida per: Hèctor Hernández Vicens. Repartiment: Alba Ribas, Cristian Valencia, Bernat Saumell

Anna Fritz, una famosa i jove actriu de cinema, és oposada morta en la suite d’un hotel. Pau treballa com celador a l’hospital on han portat el cadàver d’Anna. És un noi tímid i introvertit, i cada vegada que entra en el dipòsit el cos de la noia atractiva que acaba de morir, no pot evitar mirar-la nua. Fa una foto a Anna Fritz i l’envia als seus amics Iván i Javi. Aquests van a l’hospital per veure de prop el cos de l’actriu. Entren en la morgue i queden admirats per la seva gran bellesa. Tenen a Anna Fritz despullada. Podrien posseir-la i ningú ho sabria. Víctimes dels seus instints més primitius, no saben que van a baixar a un infern del que els va a ser molt difícil sortir.

3 CORAZONES

DRAMA. Dirigida per: Benoît Jacquot. Repartiment: Benoît Poelvoorde, Charlotte Gainsbourg

Marc perd el seu tren per tornar a París i coneix a Sylvie. Vaguen fins a la nit, parlant de tot, excepte d’ells mateixos, en completa harmonia. Quan Marc es va, acorden trobar-se uns dies més tard. Sylvie acudeix a la cita però Marc no. Mentre, Marc coneix a una altra dona, Sophie, sense saber que és la germana de Sylvie. Marc i Sylvie tornaran a veure’s, recuperant la seva connexió, encara que serà massa tarda.

Cristina Nocete

@crisnocete

3 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×