Autor Societat
30 novembre 2015 a 14:00

El dia 1 de desembre es celebra el #GivingTuesday

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

El moviment global que vol incentivar a realitzar bones accions

GivingTuesday

GivingTuesday

#GivingTuesday és un moviment global celebrat el primer dimarts de desembre que pretén incentivar a la gent a fer bones accions. Durant un dia, a tot el món, es celebra l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps,… Per tal de difondre l’acció realitzada s’utilitza el hasthag #GivingTuesday a les xarxes socials amb l’objectiu de mobilitzar a la gent per a que contribueixi en aquest dia mundial de la donació.

A Espanya la campanya està impulsada per varies organitzacions juntament amb el recolzament de l’Associació Espanyola de Fundraising i de la Universitat Pompeu Fabra.

#GivingTuesday va a càrrec de Zohar Consultoria & Marketing Social i Valores & Marketing dues empreses especialitzades en captació de fons, fundacions i responsabilitat social corporativa.

Aquesta idea prové dels Estats Units i actualment està estesa arreu del món, on persones i organitzacions han creat iniciatives pròpies per animar a més gent.

Algunes de les companyies que col·laboren són: Acciona, Adobe, Alcoa, AOL, AT&T, Avon, Bank of America, CA Technologies, Cisco Systems, CVS Caremark, Discovery Communications, Edelman, Gap, GE, General Mills, Google, HSBC Bank USA, Johnson & Johnson, JPMorgan Chase, McDonald’s, McKesson, Microsoft, NYSE, Starwoods Hotels and Resorts.

 

3 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×