Autor Societat
23 novembre 2015 a 11:00

El projecte Entorn Urbà i Salut de la Diputació guanya el primer premi al millor projecte transversal

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Per Bona Pràctica ha estat mencionat el Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge

 

Premis EPSA // Imatge cedida per la Diputació

Premis EPSA // Imatge cedida per la Diputació

 

El projecte Entorn Urbà i Salut de la Diputació de Barcelona ha rebut el primer premi al millor projecte transversal d’entre més de 266 projectes als premis europeus a l’excel·lència del sector públic (EPSA) 2015, que concedeix bianualment l’Institut Europeu d’Administració Pública (EIPA) per fomentar el progrés de l’actuació pública a Europa. Així mateix, el Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge ha estat mencionat com a Bona Pràctica.

Els premis EPSA 2015 s’han lliurat a Maastricht (Holanda) sota els auspicis de la Presidència luxemburguesa de la UE. La diputada de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, Laura Martinez, acompanyada per una delegació de la corporació, ha recollit els guardons.

El projecte Entorn Urbà i Salut és un dels més transversals i pluridisciplinars que existeixen a la Diputació de Barcelona i en el que, liderats per Salut Pública, participen des que va ser creat fa 5 anys, la gran majoria de serveis: Urbanisme, Esports, Medi Ambient, Igualtat i Ciutadania o Benestar Social, entre d’altres àmbits.

Aquest projecte neix de la consciència que s’ha anat assumint de que la salut col·lectiva està en gran part determinada per polítiques alienes al sector sanitari. Els factors socioeconòmics, l’educació i la cultura, les característiques físiques de les ciutats i pobles, entre altres,  tenen una inci

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×