Autor Cultura
4 Desembre 2015 a 13:00

Arriba la 11a edició del Camí de Justícia

Serà el proper 18 de desembre

Arriba la 11a edició del Camí de Justícia // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Arriba la 11a edició del Camí de Justícia // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

L’onzena edició  de l’itinerari nocturn que uneix Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès, Camí de Justícia tindrà lloc el proper 18 de desembre.

La marxa nocturna torna al seu format habitual de marxa nocturna entre el Museu Ca n’Ortadó de Cerdanyola del Vallès i el Museu-Monestir de Sant Cugat del Vallès amb un petit sopar i teatre per acabar després de la celebració l’any passat de la desena edició, on a més dels actes habituals es va comptar amb altres activitats especial.

El Camí de Justícia segueix l’itinerari que la Nit de Nadal de 1350 van fer Berenguer de Saltells i altres nobles fins al Monestir de Sant Cugat, on van assassinar l’Abat Biure en plena missa del gall.

L’hora de trobada al Museu Ca n’Ortadó serà a les 18.30h i la tornada es farà en autocar des del monestir cap a les 24h, quan finalitzi l’obra teatral de Pedra i Sang que escenifica els fets amb uns retocs ben actuals.

És una activitat gratuïta recomanada per a majors de 10 anys. Els participants han de dur calçat adequat per fer senderisme i una lot.

La inscripció es pot fer a l’Ateneu de Cerdanyola per telèfon (935 914 133) o presencialment de dilluns a divendres de 9 a 21 h. Com l’any passat, la participació es farà per sorteig. El 9 de desembre s’obrirà el termini d’inscripció i es tancarà el 17 de desembre abans de les 12h, moment en què es farà un sorteig públic, al mateix Ateneu. Les 48 places disponibles es comptaran a partir del número que surti.

A Sant Cugat les inscripcions es poden realitzar al correu educaciomuseu@santcugat.cat o bé al telèfon 93 675 99 51.

 

Switch to mobile version