Autor Societat
2 desembre 2015 a 14:00

Augmenten un 59% les ofertes de feina durant el tercer trimestre

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

El nombre de CV s’han incrementat un 20% respecte el trimestre anterior

Creixement ocupació // Imatge del Pixabay

Creixement ocupació // Imatge del Pixabay

La Fundació Cecot Persona i Treball ha fet públic l’Observatori de l’Actualitat Laboral referent al tercer trimestre del 2015, en relació amb els moviments d’ofertes i demandes de feina a la Borsa de Treball de la mateixa Fundació.

Cecot Persona i Treball destaca en el seu Observatori que el tercer trimestre es consolida la tendència ja apuntada en el primer i el segon trimestre. Un tercer trimestre on el nombre d’ofertes de feina ha augmentat significativament, concretament un 58,59%. La fundació considera: “A banda de les bones dades del mes de setembre, l’augment respon a un mes d’agost excepcional on s’han triplicat les ofertes de feina respecte anys anteriors”.

Cecot Persona i Treball, dóna rellevància a l’increment del nombre de currículums, una pujada respecte el trimestre anterior del 20%. Aquest ascens es deu també a un mes d’agost on el nombre de CV tramitats es va multiplicar per quatre respecte els currículums tramitats durant l’any anterior.

D’aquests CV tramitats durant el tercer trimestre de l’any per l’equip de Cecot Persona i Treball, un 52,47% corresponen a dones mentre que els dels homes en representen un 47,53% restant.

Per edats, el 65% de les persones que han gestionat el CV amb la Cecot durant el tercer trimestre del 2015, tenen menys de 45 anys i un 35% de les persones que han confiat la gestió del CV a la Cecot tenen igual o més de 45 anys. Entre aquestes persones de més de 45 anys, el 58,93% són homes i el 41,07% restant són dones.

La Fundació destaca que les àrees d’Oficis (19%) i d’Operaris (15%) suposen més d’un terç del conjunt de les ofertes de feina del segon trimestre d’aquest any, mantenint i consolidant la tendència del segon trimestre. “Després de molts anys, l’Àrea d’Oficis se situa el tercer trimestre al capdavant de les àrees amb més ofertes de feina. La segona, que recull les ofertes de feina d’operaris de neteja, de logística, de maquinàri se situa en segon lloc. Totes dues àrees sumen un terç del total d’ofertes de feina i indiquen una tendència consolidada dels llocs de treball a la indústria”.

3 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×