Autor Economia
31 desembre 2015 a 14:00

CaixaBank potencia la Borsa Oberta

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

L’objectiu és adaptar-lo a les necessitats dels diversos perfils dels clients

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

Edifici de CaixaBank // Imatge del web Apabanc.es

CaixaBank potencia el seu broker online Borsa Oberta per adaptar-lo a les necessitats dels diversos perfils de clients i apropar la inversió en borsa a tots els públics, tant als inversors freqüents com als clients amb compte de valors, però amb un nivell d’activitat puntual en el mercat borsari.

CaixaBank canalitza a través d’Internet més del 70% de les operacions de Borsa. El servei permet operar les 24 hores del dia a través de tots els canals online: web, mòbil i tablet.

Per al llançament de la nova Borsa Oberta, CaixaBank ha realitzat, durant l’últim any, un procés de design thinking, que ha comptat amb la participació de més de 400 clients. La seva aportació ha estat important per tal de definir i dissenyar una Borsa Oberta eficaç i que doni solució a les necessitats dels diferents tipus d’inversors.

Com a resultat d’aquest procés de co-creació, s’incorpora a Borsa Oberta una nova experiència d’usuari. Les opinions dels clients, combinades amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, permeten posar en marxa una estratègia de personalització perquè cada client pugui disposar de la informació i dels serveis més adequats al seu nivell d’activitat. A més de simplificar l’operativa del seu broker online, CaixaBank ha reorganitzat la informació financera perquè sigui més accessible.

La nova Borsa Oberta ofereix una interfície més innovadora i una navegació que aplica les últimes tendències en usabilitat perquè el client pugui navegar i operar d’una forma més intuïtiva i àgil. D’altra banda, simplifica l’operativa de compra i venda, estableix eines predictives que ofereixen suggeriments en la cerca dels valors, inclou més anàlisi tècnic i fonamental i ofereix als clients uns gràfics més avançats.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×