Autor Societat
1 desembre 2015 a 13:15

Detenen vuit persones per l’agressió al jove de Montcada a la sortida d’una discoteca de Malgrat de Mar

33 Flares 33 Flares ×
Escoltar

La víctima continua a l’hospital en estat molt greu

Mossos d'Esquadra // Imatge d'arxiu cedida pels Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra // Imatge d’arxiu cedida pels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Arenys han detingut vuit persones relacionades amb l’agressió que va patir un jove de Montcada i Reixac el passat 22 de novembre a la sortida d’una discoteca de Malgrat de Mar. La investigació ha permès identificar i localitzar vuit homes, d’entre 19 i 22 anys, veïns de Granollers i de nacionalitat espanyola, que han quedat detinguts com a presumptes autors d’un delicte de lesions.

L’agressió es va produir al tancament de la discoteca, a les cinc de la matinada quan per motius que es desconeixen un jove de Montcada i Reixac, Sergio M.H. i els seus amics es van veure implicats en una baralla.

Diverses patrulles de mossos van dirigir-se cap al Passeig Marítim, lloc on s’havia produït l’agressió, i van localitzar dos nois, un dels quals amb ferides lleus a la boca, els quals van informar que un grup de persones havia donat una pallissa a un amic seu, el qual havia estat traslladat a l’hospital en estat greu

La víctima va ser agredida al cap amb objectes contundents, patint greus ferides. Els Mossos d’Esquadra van prendre declaració als testimonis mentre la policia científica obtenia mostres dels voltants de la discoteca.

El jove va ser traslladat al centre hospitalari de Can Ruti aBadalona, on els metges li van diagnosticar una fractura de crani entre altres lesions.

La investigació ha permès identificar i detenir 8 homes relacionats amb l’agressió.

Els detinguts passaran a disposició judicial en les properes hores.

La víctima continua a l’hospital en estat molt greu.

33 Flares Twitter 0 Facebook 32 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 33 Flares ×