Autor Societat
30 desembre 2015 a 18:00

El Centre de Documentació de la DGPL estrena nou espai web

3 Flares 3 Flares ×
Escoltar

Conté 29.000 referències de llibres 145.000 articles sobre llengua

Centre Documentació // Imatge cedida per la Generalitat

Centre Documentació // Imatge cedida per la Generalitat

El Centre de Documentació de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura estrena nou espai web, amb un accés més fàcil i intuïtiu als productes i serveis que ofereix, molts dels quals s’hi poden consultar directament.

S’hi poden trobar 29.000 referències de llibres, documents electrònics, documents inèdits, buidatges d’obres multiautoria i articles de revista; 400 capçaleres de revista, 536 pel·lícules i documentals i 145.000 notícies i articles periodístics sobre el català que daten entre 1982 i l’actualitat.

El nou web ofereix també accés a les publicacions de la DGPL: informació d’actualitat i suport als professionals de la llengua, criteris lingüístics, materials per al suport de l’aprenentatge de llengües i l’acolliment lingüístic, entre altres. També millora l’accés a les bibliografies selectives sobre temes monogràfics i als butlletins mensuals de noves adquisicions, que el Centre confecciona periòdicament.

Les persones interessades es poden subscriure a sistemes d’alerta, tant de novetats bibliogràfiques com de sumaris de les més de 400 revistes que s’hi poden trobar, i seguir de prop les activitats que s’hi organitzen.

3 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×