Autor Economia
17 desembre 2015 a 13:00

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu i un EsclatOil a Cerdanyola del Vallès

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Està previst per  la primavera de 2016

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu i un EsclatOil a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida pel Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu i un EsclatOil a Cerdanyola del Vallès // Imatge cedida pel Grup Bon Preu

El Grup Bon Preu preveu obrir a la primavera de 2016 un supermercat Bonpreu i una benzinera EsclatOil a Cerdanyola del Vallès, concretament al carrer de Sant Ramon 259, a l’oest de la ciutat i a prop d’una de les sortides de la població en direcció a Sant Cugat del Vallès.

El local on s’ubicarà el supermercat té una superfície total de 2.298 m2, dels quals 1.000 m2 es destinaran a sala de vendes, 460 a magatzem i serveis, i 838 a un aparcament soterrani. El nou establiment disposarà d’un total de 68 places d’aparcament repartides entre el soterrani, la coberta de l’edifici i a l’exterior.

Una vegada s’obtinguin els permisos pertinents, es preveu que les obres d’adequació del local es puguin iniciar a principis del proper any 2016 i que s’acabaran en quatre mesos, per poder inaugurar el mes d’abril o maig de 2016. Al mateix moment, es preveu poder inaugurar també un EsclatOil situat al costat d’aquest establiment.

Grup Bon Preu incrementarà la seva presència al Vallès Occidental amb 4 establiments nous durant el 2016.

Aquest seran els únics establiments del Grup Bon Preu a Cerdanyola, però al Vallès Occidental actualment hi ha tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda), dos Esclats (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda), i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

I recentment, el Grup Bon Preu va anunciar dues futures inauguracions al Vallès Occidental pel proper 2016. D’una banda un Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda a l’edifici de l’antiga fàbrica Sampere-Llagostera del centre de Sabadell; i d’altra banda, d’un supermercat Bonpreu de 1.580 m2 de sala de vendes al centre de Terrassa, al carrer del Portal Nou 37, a l’antic local de les oficines centrals de Caixa Terrassa, a prop de la zona comercial Vapor Gran, la Plaça Vella, la Catedral i l’Ajuntament.

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11’4% més que l’exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i té 200 establiments.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×