Autor Societat
11 Desembre 2015 a 15:00

Els Mercats Municipals de Cerdanyola prepatrats per viure el Nadal

Duran a terme una recollida d’aliments per a persones necessitades de Cerdanyola

Nadal_mercatsEls dos mercats municipals, el de Les Fontetes i Serraperera, han organitzat diferents iniciatives per a incentivar les compres de Nadal a les seves parades i premiar els seus clients.

Els dos mercats han engegat la campanya de Nadal i ho han fet amb diferents activitats. En aquest sentit, ambdós faran sorteigs entre els seus clients. D’una banda el de Serraperera sortejarà, el proper 22 de desembre, 12 paneres amb productes del mercat i 100 euros en vals de compra a cada panera mentre que el de Les Fontetes farà un sorteig el 5 de gener de 3.000 euros en vals de compra

El dissabte 12 de desembre el mercat de Les Fontetes oferirà una xocolatada als seus clients i a la setmana següent, el 19 de desembre, els més petits podran fer cagar el tió. També visitarà el mercat els dies 22, 23 i 24 de desembre el Pare Noël i el Patge Reial atendrà als infants el 4 i 5 de gener.

Tant el mercat de Les Fontetes com el de Serraperera duran a terme una recollida d’aliments per a persones necessitades de Cerdanyola. Les persones que vulguin col·laborar poden portar aliments als mercats el 22, 23, 24, 28, 29 i 30 de desembre. L’acte de lliurament dels aliments recollits a les entitats del Tercer Sector de la ciutat es faran el dia 31 En l’acte organitzat al mercat de Les Fontetes també es farà lliurament dels beneficis obtinguts en la venda de la loteria de Nadal.

 Horari del Mercat Municipal de Les Fontetes durant el Nadal

Horari del Mercat Municipal de Serraperera durant el Nadal

Switch to mobile version