Autor Societat
20 Desembre 2015 a 16:00

FGC modifica els seus horaris durant les festes de Nadal

La nit de Cap d’Any oferiran un servei ininterromput

FGC per Nadal // Imatge cedida per la Generalitat

FGC per Nadal // Imatge cedida per la Generalitat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya modifica, a partir del proper 24 de desembre, els seus horaris per tal d’adaptar-los a la demanda associada a les festes de Nadal. Per això, entre el dijous 24 de desembre i el dijous dia 7 de gener, ambdós inclosos, els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu.

El dijous 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d’FGC finalitzarà a les 23.00h en totes les línies. 

Ferrocarrils de la Generalitat oferirà un servei ininterromput la nit de Cap d’Any. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

El 25 de desembre la freqüència del Cremallera de Montserrat mantindrà els horaris habituals fins a les 13.48h, en sentit ascendent, i fins a les 14.15h, en sentit descendent. A partir d’aquestes hores i fins a la finalització del servei durant el dia de Nadal, només s’efectuarà un servei extraordinari a les 17.48h, en sentit ascendent i amb sortida de l’estació de Monistrol de Montserrat, i dues circulacions, en sentit descendent, a les 17.15h i 18.15h i amb sortida de l’estació de Montserrat.

L’últim funicular descendent del Funicular de Sant Joan sortirà a les 13.00 hores, mentre que l’últim ascendent del Funicular de la Santa Cova ho farà a les 13.00 hores.

El dia de Nadal l’Aeri de Montserrat, que es pot agafar des de l’estació Aeri de Montserrat de la línia R5 (Manresa) d’FGC, finalitzarà el seu servei a les 14.00 hores.

Tots els horaris es poden consultar amb detall al portal web www.fgc.cat.

Switch to mobile version