Autor Societat
16 Desembre 2015 a 18:00

Iberdrola i CaixaBank arriben a un acord per a desenvolupar la generació solar fotovoltaica entre els seus clients

CaixaBank facilitarà el finançament de la inversió que suposa la instal• lació d’aquesta tecnologia

Acord Iberdrola i CaixaBank // Imatge cedida per Iberdrola

Acord Iberdrola i CaixaBank // Imatge cedida per Iberdrola

Iberdrola i CaixaBank, a través de la seva línia de negoci especialitzada en el sector agrari AgroBank, han aconseguit un acord per al desenvolupament de la solució integral de generació solar fotovoltaica que ha engegat la companyia elèctrica per als seus clients, Smart Solar Iberdrola, que els ofereix la possibilitat de generar i consumir la seva pròpia electricitat mitjançant la instal·lació d’aquest tipus de tecnologia.

A la formalització del conveni, en les oficines d’Iberdrola a Madrid, hi ha assistit el director general d’Iberdrola Clients, Aitor Moso; la directora d’AgroBank, Carme Sabrí; i el director de Banca Corporativa de CaixaBank, Carlos de Parias.

A través d’aquest acord, CaixaBank facilitarà el finançament de la inversió que suposa la instal• lació de la tecnologia solar fotovoltaica als clients amb explotacions agropecuàries.

Es podrà beneficiar d’aquestes condicions el col·lectiu agrari, format per agricultors, regants i ramaders, que és un dels principals destinataris d’aquest nou producte. Els clients rebran assessorament especialitzat en qualsevol de les oficines AgroBank.

Iberdrola i CaixaBank treballaran conjuntament per analitzar la marxa del conveni i aplicar les millores que es defineixin amb la finalitat d’oferir el millor servei i atenció als clients d’Iberdrola interessats en aquest producte.

CaixaBank, a través de la seva línia de negoci especialitzada en el sector agrari AgroBank ha registrat, en els últims dotze mesos, més de 53.000 noves altes de clients agraris, aconseguint els 333.000 clients en tota Espanya. Gràcies a l’atenció personalitzada que ofereix a través de la seva xarxa d’oficines, integrada per 578 sucursals i els seus més de 2.000 gestors especialitzats, el nombre de clients ha augmentat gairebé el 50% respecte a l’any passat.

Mitjançant aquest nou producte comercial, Iberdrola posa a la disposició dels seus clients un paquet integrat que inclou el disseny, muntatge i engegada d’una instal• lació solar totalment a mesura, a més del finançament, assessoria, manteniment integral, gestió i supervisió de la planta a través d’eines web i noves aplicacions. Així mateix, l’empresa ofereix tota l’energia de suport que es pugui necessitar.

En aquest cas, podran generar i consumir la seva pròpia energia elèctrica, optimitzant el consum i millorant l’eficiència energètica de la seva instal·lació. D’aquesta manera, la companyia deixa clar que la seva vocació de servei va més enllà del mer subministrament energètic i afirma el seu paper en l’àmbit de l’assessorament personalitzat.

Switch to mobile version