Autor Societat
24 Desembre 2015 a 13:00

Inici del cicle de xerrades del programa municipal de pobresa energètica

Es presenta el portal sobre pobresa energètica de l’Ajuntament

Xerrada_pobresa_energxticaLa Sala Enric Granados va acollir la primera xerrada oberta a la ciutadania del programa de pobresa energètica. El regidor de Serveis Socials, Iván González, va ser l’encarregat de presentar la xerrada ‘Com entendre i reduir la factura energètica’, inclosa dins el programa de pobresa energètica de l’Ajuntament.

Els enginyers tècnics industrials, Iván Utrilla Bort i Francesc Ruíz Morillas, tots dos experts en la matèria, van ser els encarregats de fer la conferència, que es va dividir en dues parts. En la primera, Francesc Ruíz Morillas va aconsellar a la ciutadania sobre l’optimització de les factures de consum energètic mentre que la segona part va tenir un caràcter més pràctic. En aquesta, Ivan Utrilla es va centrar en donar consells per a l’estalvi energètic a les llars. En aquest sentit va destacar que el primer que cal observar és el tipus de tarifa i companyia a la que estem adscrits i va aconsellar la possibilitat de contractar la Discriminació Horària, es va referir a la potència contractada i va donar consells de com reduir el consum de calefacció, llum i aigua.

L’acte també va servir per fer la presentació del portal web sobre pobresa energètica de l’Ajuntament de Cerdanyola, on s’hi pot trobar un recull actualitzat de tots aquells aspectes que poden ser d’utilitat per optimitzar tant el consum d’energia com la despesa. La informació que trobem a la web intenta ser didàctica i s’actualitza de manera continuada per tal de donar la màxima optimització de les factures energètiques. El programa de pobresa energètica té com a objectiu principal evitar qualsevol tall de subministrament.

Switch to mobile version