Autor Noticies
15 desembre 2015 a 10:15

Interrompuda la circulació entre Cerdanyola del Vallès i Granollers Centre per als trens de la línia R8

4 Flares 4 Flares ×
Escoltar
Estació de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

Estació de Cerdanyola // Foto: Joan Murcia

La culpa ha estat un intent de robatori de coure

El servei de la línia R8 entre les estacions de Cerdanyola del Vallès i Granollers Centre ha estat interromput a causa d’un intent de robatori de coure a la zona de Mollet. Aquest fet provoca que s’estiguin produint importants afectacions en el servei de Rodalies de Catalunya, ja que aquesta incidència afecta el sistema de senyalització.

Pels usuaris de la Línia R8 (Martorell – Granollers Centre per Cerdanyola UAB), Renfe informa que es presta servei entre Martorell i Cerdanyola Universitat. Els viatgers de la resta de la línia s’encaminen a peu des de l’estació de Montcada i Reixac de la línia R4 / R7 on poden continuar el seu desplaçament en trens de la línia R-7 fins a Cerdanyola UAB (i viceversa).

4 Flares Twitter 0 Facebook 3 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×