Autor Cultura
15 Desembre 2015 a 13:00

L’acordionista cerdanyolenca, Queralt Morral, guanya el primer premi al certamen nacional d’acordió d’Arrasate

Ho va fer en la categoria sènior

Queralt Morral

Queralt Morral

L’acordionista Cerdanyolenca Queralt Morral Bisbal, ex-alumna d’Aulos, Escola Municipal de Música de Cerdanyola del Vallès, va aconseguir el passat diumenge 6 de desembre el primer premi en el Certamen d’acordió d’Arrasate a la categoria sènior.

Els certàmens d’Arrasate, organitzats per Hauspoz, (Associació Basca d’Acordió), són un referent en el panorama acordionístic estatal i internacional. Més de 300 acordionistes van actuar en els escenaris de la Ikastola Arizmendi, Kulturate i Teatre Amaya. Els participants, acordionistes de nou països (Certamen internacional) i set autonomies (certamen estatal i festival) es van acostar fins a Arrasate per mostrar el seu treball al públic i jurat qualificador.

Aquesta categoria consta d’una fase eliminatòria i una fase final. Queralt va presentar un programa de diferents estils i èpoques, fent gala d’una gran interpretació. Es van poder escoltar obres de Bach, Nordheim, Guinjoan i Soler i Sofía Martínez.

 

 

Switch to mobile version