Autor Cultura
21 Desembre 2015 a 15:00

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès farà dues sessions del seu tradicional concert de Nadal

Serà el 27 de desembre

L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès farà dues sessions del seu tradicional concert de Nadal // Imatge cedida per l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès farà dues sessions del seu tradicional concert de Nadal // Imatge cedida per l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès farà el seu tradicional concert de Nadal el proper diumenge 27 de desembre de 2015. La novetat extraordinària d’aquesta edició és que hi haurà dos passis, un a les 12:00 i un altre a les 18:00, perquè ningú es quedi sense entrada. L’èxit de l’any passat, que va provocar que molta gent hagués de marxar a casa per falta d’aforament, ha portat a l’entitat a prendre aquesta decisió.

Pel que fa a l’espectacle, que serà el mateix a les dues sessions, estarà dividit en dues parts. A la primera, la Coral de l’AMCV, dirigida per Manel Cubeles, cantarà temes molt apropiats per les dates, un repertori nadalenc molt consolidat amb el pas dels anys. I a la segona part del concert, la Banda de l’AMCV oferirà un programa de contingut eminentment clàssic barrejat amb la tradicional vis còmica que director de la formació, Gerard Pastor, acostuma a posar en pràctica en aquesta producció. Compositors com Maurice Ravel, Dmitri Xostakóvitx o Johann Strauss sonaran a l’Ateneu de Cerdanyola.

Les entrades (no numerades) es podran recollir de forma gratuïta al taulell de l’Ateneu des d’avui fins el mateix dia del concert. L’AMCV recorda que l’edifici romandrà tancat els dies 25 i 26 i demana si us plau al públic que retiri les localitats que realment farà servir.

Switch to mobile version