Autor Política
2 Desembre 2015 a 15:00

L’ANC Cerdanyola dedicarà els seus esforços als més necessitats

Lluitaran contra la pobresa, els desnonaments, la precarietat, la creació de treball…

ancEls resultats de les passades eleccions al Parlament de Catalunya, malgrat la campanya bruta i de por sobre les pensions i economia, han donat una victòria clara per majoria absoluta de 72 escons, per a les forces polítiques que volen un nou estat sobirà.

El 47,7 % de catalans han votat per aquestes forces, mentre que un 38,2 % ho han fet per continuar en la mateixa situació actual i un 15% han estat vots, no posicionats clarament en el Sí o el No.

A Cerdanyola, amb una participació històrica del 80%, el vot sobiranista ha arribat al 36%, mentre que el no definit en un sentit o altre representa un 15%.

L’ANC de Cerdanyola van proposar als grups municipals, el passat mes de juny, una moció que els autoritzés a col∙locar dues estelades a les entrades de la població.

Ara, un cop passades les eleccions i després dels bons resultats produïts a tota Catalunya, l’ANC Cerdanyola treballarà principalment en la construcció de la nova República Catalana, sobirana i justa socialment, lluitant contra la pobresa i els desnonaments, contra la precarietat i la creació de treball, per la millora  dels recursos de sanitat i educació, i en tots els aspectes que signifiquin una millora personal i col∙lectiva. L’entitat dedicarà tots els nostres esforços i recursos vers aquells col∙lectius que més ho necessiten.

 

Switch to mobile version