Autor Noticies
10 Desembre 2015 a 15:00

Territori i Sostenibilitat posa en marxa una línia de bus directa entre Ripollet i Sabadell

Oferirà 8 expedicions d’anada i 8 de tornada de dilluns a divendres

B5El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, acompanyat del regidor de Transport de Ripollet, Fran Sánchez, i del regidor d’Espai Públic de Sabadell, Xavier Guerrero, van presentar ahir la nova línia de bus que connectarà de forma directa Ripollet i Sabadell amb 8 expedicions d’anada i 8 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte agost. La nova línia B5, s’ha posat en marxa avui i comunicarà Ripollet amb els principals punts de Sabadell com poden són l’estació d’autobusos, l’Hospital Taulí i l’Eix comercial de la ciutat.

Fins ara Ripollet i Sabadell només estaven comunicades per la línia B2, operada per Marfina Bus. Amb la nova línia la comunicació entre les dues ciutats serà més ràpida, per autopista i amb un nombre menor de parades i a més oferirà un millor accés a l’Hospital Taulí que actua com a hospital de referència per a molts ciutadans de Ripollet.

Horaris

Switch to mobile version