Autor Economia
20 gener 2016 a 14:00

Banc Sabadell i el BEI signen un acord per finançar projectes d’inversió i capital circulant

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Es destinaran 1.000 miliones d’euros

Banc Sabadell i BEI signen acord // Imatge cedida per Banc Sabadell

Banc Sabadell i BEI signen acord // Imatge cedida per Banc Sabadell

 

 

El conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, i el vicepresident del Banc Europeu d’Inversions (BEI), Román Escolano, han signat un acord pel qual les entitats que representen destinaran 1.000 milions d’euros a finançar projectes d’inversió i necessitats de capital circulant, tant de pimes com d’empreses de mitjana capitalització (midcap).

Cada una de les entitats aporta la meitat dels fons per tal que empreses del sector industrial i de serveis obtinguin finançament a tipus d’interès i terminis més avantatjosos.

 

Se’n beneficiaran les pimes de fins a 250 treballadors i les empreses de mitjana capitalització que tinguin una plantilla de no més de 3.000 persones. En aquest sentit, es considera que les primeres accedeixin de manera individual a un import de fins a 25 milions d’euros i les de mitjana capitalització, a projectes de fins a 50 milions d’euros.

La posada en marxa d’aquesta línia de finançament entre el BEI i Banc Sabadell s’afegeix a d’altres de més de 2.500 milions d’euros que ja s’han concedit en condicions favorables a petites i mitjanes empreses a través dels acords entre ambdues entitats.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×