Autor Entitats
4 gener 2016 a 10:00

CaixaBank i INFAOLIVA promouen el finançament dels productors d’oli d’oliva

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

Dóna cobertura a les més de 740 indústries d’almàssera de tota Espanya i als seus colliters

LaCaixa-infoliva

CaixaBank, a través de la seva línia de negoci especialitzada en el sector agrari AgroBank, i INFAOLIVA, la Federació Espanyola d’Industrials i Fabricadores d’Oli d’Oliva, han renovat el seu acord de col·laboració per continuar impulsant l’accés al finançament del sector i estimular la seva competitivitat al mercat. INFAOLIVA està formada per més de 740 indústries d’almàssera per a la fabricació d’oli d’oliva a tota Espanya.

La renovació del conveni,( que  té com a objectiu reforçar dos àmbits d’actuació: D’una banda, CaixaBank oferirà una gamma de productes i serveis financers en condicions avantatjoses, mentre que INFAOLIVA incrementarà i innovarà les prestacions i productes per als seus associats tractant amb això de facilitar un millor desenvolupament per a la seva activitat) s’ha signat a  la seu de INFAOLIVA, i ha estat subscrita per Manuel Alfonso Torres, president nacional de INFAOLIVA, i per part de CaixaBank, Carme Sabrí, directora d’AgroBank.

D’entre tots els productes que CaixaBank ofereix al sector agrari, destaca l’AgroConfirming, un nou producte financer que permet el cobrament de les liquidacions de la collita que aquestes hagin de realitzar als colliters. El principal avantatge de l’AgroConfirming és que es gestiona de forma automàtica, fet que es redueix el nivell d’endeutament bancari. L’AgroConfirming es pot gestionar directament a través de la Línia Oberta de CaixaBank, aplicació que permet a les almàsseres consultar en tot moment qualsevol informació en relació a les seves factures pagades als seus colliters. D’altra banda, ofereix el gran avantatge que permet a les almàsseres complir amb els requisits de pagament de l’AICA i facilitar el finançament als colliters.

Cal tenir en compte que Espanya és, amb gran diferència, el major productor mundial d’oli d’oliva i els seus olis d’oliva són de la millor qualitat. La qualitat dels olis espanyols està fonamentada en la diversitat varietal i ecològica de les oliveres, en les acurades tècniques de cultiu i recol·lecció que apliquen els agricultors i en la cura en la seva obtenció i elaboració: la indústria olivera espanyola disposa de les millors i més avançades tecnologies. Tot això contribueix al fet que els olis d’oliva espanyols tinguin una excel·lent qualitat i puguin trobar-se en els millors mercats de tot el món. A Espanya no està permès barrejar els olis d’oliva amb cap altre tipus d’oli ni greix d’origen vegetal ni animal. Els olis d’oliva han de presentar-se als consumidors envasats i etiquetats, on figuri amb tota claredat la categoria d’oli que contingui l’envàs: “oli d’oliva verge extra”, “oli d’oliva verge”, “oli d’oliva” o “oli de pinyolada”

2 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×