Autor Entitats
6 gener 2016 a 11:00

La campanya “Joguines solidàries 2016″ de l’Obra Social ‘la Caixa’ porta joguines a 414 infants de Badia

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

Valorades en 6.417,42 euros

Badia joguines1

Un total de 414 nens i nenes de la ciutat, d’entre 0 i 11 anys, rebran les joguines que, gràcies a la  col·laboració de l’Associació de Voluntaris i Voluntàries Socials del municipi, han estat, també, classificades per edat.

La donació emmarcada en la Campanya de Joguines Solidàries 2016. És el quinzè any que es duu a terme entre l’Ajuntament i l’Obra Social “la Caixa”. Aquesta campanya té com a finalitat proporcionar joguines a aquelles famílies que pateixen una greu situació de precarietat econòmica.

La col·laboració va ser rebuda per l’alcaldessa de Badia, Eva Menor, en presència del tinent d’alcaldessa i regidor d’Infància i Petita Infància, Ivan Sanz; de la regidora de Benestar Social, Maria José Granados, i del director de l’oficina de CaixaBank a Barberà del Vallès, Ivan de López, entre d’altres.

 

1 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×