Autor Societat
22 Gener 2016 a 18:00

La Diputació i el Cecot renoven el conveni del projecte Reempresa

L’objectiu continuarà sent el de difondre i estendre el projecte com a model d’emprenedoria

Reempresa

Reempresa // Imatge cedida per Cecot

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot renoven el conveni de col·laboració per consolidar i continuar estenent la reempresa durant els propers quatre anys. El vicepresident segon de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, refermen l’aposta pel projecte Reempresa en aquesta nova legislatura.

L’objectiu segueix sent el de difondre i estendre la reempresa a la demarcació de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses.

Desprès del bon desenvolupament del conveni de col·laboració dels anys 2012-2015, amb la nova inversió econòmica la Diputació reforça els 35 centres locals de serveis a les empreses que presten aquest servei per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.

La col·laboració i inversió econòmica significa també sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d’un model de creixement empresarial que pot evitar el tancament d’empreses a la demarcació de Barcelona i salvaguardar llocs de treball, tal i com s´ha demostrat en els darrers anys.

Switch to mobile version