Autor Societat
22 Gener 2016 a 10:00

La Diputació obra una línia de subvencions adreçades a empreses

També per entitats territorials dels espais naturals de la Xarxa de Parcs

Ajuts empreses // Imatge cedida per la Diputació

Ajuts empreses // Imatge cedida per la Diputació

La Diputació de Barcelona ha obert una línia de subvencions adreçades a empreses, tant agrícoles i ramaderes com de serveis, així com per a entitats culturals en l’àmbit territorial dels espais naturals de la Xarxa de Parcs.

La convocatòria s’ha publicat al BOP de 7 de gener i el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 29 de febrer.

Les activitats o projectes subvencionats inclouen el foment de les activitats d’explotacions forestals, les instal·lacions d’aprofitament de biomassa, les empreses agrícoles ramaderes, les empreses de serveis, la millora dels habitatges i la restauració del patrimoni arquitectònic, a més de les entitats culturals en l’àmbit territorial dels espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona.

D’acord amb la convocatòria, les activitats s’hauran de realitzar dins del període comprés entre l’1 de gener del 2016 al 30 de juny del 2017, excepte per a les activitats de les entitats culturals que hauran d’executar-se entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2016.

L’àmbit de la convocatòria inclou els territoris situats dins el  Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc del Garraf, el Parc d’Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Natural de la Serra de Collersola.

 

Switch to mobile version