Autor Cinema, teatre i televisió
22 Gener 2016 a 16:00

La gran apuesta

La gran apuesta

La gran apuesta

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el film nominat a 5 Oscars La gran apuesta, el film de ciència ficció La quinta ola, la quarta entrega de Alvin y las ardillas: Fiesta sobre ruedas, el drama italià La juventud, el film musical Jem y los hologrames, el drama americà The end of the tour, el drama alemany Midiendo el mundo i el drama italià Mia madre.

LA GRAN APUESTA

DRAMA. Dirigida per: Adam McKay. Repartiment: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, John Magaro

Quan quatre homes descobreixen que els grans bancs, els mitjans de comunicació i el govern es neguen a reconèixer el col·lapse de l’economia, tenen una idea: “La Gran Aposta”… però les seves inversions de risc els condueixen al costat fosc de la banca moderna, on han de posar en dubte tot i a tots.

LA QUINTA OLA

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: J. Blakeson. Repartiment: Chloë Grace Moretz, Nick Robinson, Alez Roe, Liev Schreiber

Després d’una planificada invasió extraterrestre de la Terra en 4 onades que ha acabat gairebé amb tota la humanitat, la jove Cassie Sullivan intenta trobar al seu germà petit mentre tracta de sobreviure al costat d’altres supervivents.

ALVIN Y LAS ARDILLAS: FIESTA SOBRE RUEDAS

ANIMACIÓ. Dirigida per: Walt Becker.

Després d’una sèrie de malentesos Alvin, Simon i Theodore creuen que Dave va a declarar-se a la seva nova núvia a Nova York, i oblidar-se d’ells. Tenen tres dies per intentar trencar el compromís i salvar-se així de la pèrdua de Dave.

LA JUVENTUD

DRAMA. Dirigida per: Paolo Sorrentino. Repartiment: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Paul Dano

Fred Ballinger, un gran director d’orquestra, passa unes vacances en un hotel dels Alps amb la seva filla Lena i el seu amic Mick, un director de cinema al que li costa acabar la seva última pel·lícula. Fred fa temps que ha renunciat a la seva carrera musical, però hi ha algú que vol que torni a treballar; des de Londres arriba un emissari de la reina Isabel, que l’ha de convèncer per dirigir un concert en el Palau de Buckingham, amb motiu de l’aniversari del príncep Felipe

JEM Y LOS HOLOGRAMAS

AVENTURAS. Dirigida per: Jon Chu. Repartiment: Molly Ringwald, Juliette Lewis, Ryan Guzman

La jove propietària d’una companyia de música utilitza una tecnologia revolucionària per disfressar-se com una rockstar.

THE END OF THE TOUR

COMEDIA. Dirigida per: James Ponsoldt. Repartiment: Jesse Eisenberg, Jason Segel, Anna Chlumsky

La pel·lícula se centra en la història de l’entrevista de cinc dies entre el reporter de la revista Rolling Stone David Lipsky i l’aclamat novel·lista David Foster Wallace, que va tenir lloc just després que es publiqués la novel·la èpica i revolucionària de Wallace en 1996: “La broma infinita”.

MIDIENDO EL MUNDO

DRAMA. Dirigida per: Detlev Buck. Repartiment: Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini, Nanni MorettiAlbrecht Schuch, Florian David Fitz, Karl Markovics

Alemanya al començament del segle XIX. La pel·lícula segueix als brillants i excèntrics científics Alexander von Humboldt i Carl Friedrich Gauss al llarg del seu periple vital.

MIA MADRE

DRAMA. Dirigida per: Nanni Moretti. Repartiment: Margherita Buy, John Turturro, Giulia Lazzarini, Nanni Moretti

El punt de vista és el d’una dona d’uns quaranta anys, Margherita, una directora de cinema políticament compromesa, que s’està separant de Vittorio, actor, amb el qual té una filla adolescent, Livia. El seu germà decideix deixar el treball per dedicar-se completament a la seva mare, greument emmalalteix a l’hospital.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version