Autor Cinema, teatre i televisió
29 febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Dilluns 29 de febrer i dimarts 1 de març

El hombre lobo

El hombre lobo

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb El hombre Lobo

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Joe Johnston i amb la interpretació de Benicio del Toro, Hugo Weaving, Anthony Hopkins

La infància de Lawrence Talbot es va acabar bruscament la nit en què va morir la seva mare. Va abandonar llavors el seu poble, però va trigar molts anys a recuperar-se i oblidar. Un dia, Gwen Conliffe, la promesa del seu germà li demana que li ajudi a buscar-ho, doncs ha desaparegut. Talbot torna llavors a casa i s’assabenta que un ser brutal i assedegat de sang ha matat a molts camperols.

——————————————————-

Dimarts

Antena 3

A les 22:40h cine amb Jugada salvaje

Estrenada l’any 2015 sota la direcció de Simon West i amb la interpretació de Jason Statham, Sofia Vergara, Stanley Tucci

Un ex addicte al joc que es guanya la vida com a guardaespatlles en el món de les apostes; aquest peculiar protector, que no usa armes de foc, es fica en problemes quan defensa a una vella amiga que és brutalment copejada per un important mafiós.

TVE

A les 22:15h cine amb Peligro inminente

Estrenada l’any 1994 sota la direcció de Philip Noyce i amb la interpretació de Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer

L’analista de la CIA Jack Ryan es veu embolicat en una lluita de poder en el si d’un càrtel colombià de la droga després que un amic de la infància del President nord-americà sigui assassinat, aparentment en venjança per fer-se amb diners blanquejats del cartell. La situació es deteriorarà ràpidament quan alguns dels homes del President li convencin de dur a terme accions encobertes contra el cartell, la qual cosa suposaria una violació de l’autoritat del Congrés.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×