Autor Societat
13 febrer 2016 a 16:00

CaixaBank escollida com a millor entitat de banca privada a Espanya per l’Euromoney

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

El negoci de banca privada de CaixaBank creix un 6% en actius gestionats

CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank ha estat escollida per Euromoney com a millor entitat de banca privada a Espanya en la seva Private Banking Survey 2016. El guardó, que CaixaBank ha rebut per segon any consecutiu, és la conseqüència de les enquestes realitzades per Euromoney a entitats d’arreu del món, gestors d’alts patrimonis, i family offices, que han identificat les que consideren millors entitats de banca privada per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci.

Segons Euromoney, CaixaBank també ocupa el primer lloc del rànquing en sis categories més: serveis específics per clients d’alt patrimoni (super affluent), serveis per clients de molt alt patrimoni (high net worth), gestió d’actius, assessorament en filantropia, inversió socialment responsable i d’impacte social i innovació tecnològica i sistemes de back office.

CaixaBank Banca Privada, el negoci de CaixaBank especialitzat en gestió de patrimonis de més de mig milió d’euros, dóna servei a 56.800 clients, el que suposa un increment respecte de l’any anterior del 27,96%, i gestiona 58.000 milions d‘euros, un 6% més que el 2014.

La proposta de valor de CaixaBank es va reforçar amb la integració de nous gestors procedents de Barclays Bank SAU, que van consolidar l’entitat com un dels millors equips de banca privada del país, amb 38 centres de banca privada distribuïts per tota Espanya, i més de 480 gestors de banca privada especialitzats, així com directors de centre.

La consecució del premi per segon any consecutiu consolida l’entitat en el segment de banca privada, i ratifica el seu model de gestió i treball inspirat en els valors de l’entitat: qualitat, confiança i compromís social.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×