Autor Cinema, teatre i televisió
19 febrer 2016 a 16:00

Deadpool

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

Deadpool

Deadpool

Aquesta setmana s’estrena als cinema el nou film de superherois Deadpool. També arriba la nova comèdia dels germans Coen  ¡Ave, César!. Arriba el drama espanyol La corna partida i el thriller de mateixa nacionalitat El mal que hacen los Hombres. Dos films d’animació són els que donen el toc infantil a la cartellera Anonamalisa i El niño y el mundo. Arriba el film d’aventures El abrazo de la serpiente, el drama Dioses i el film de ciència ficció Robots: la invasión.

 

DEADPOOL

ACCIÓ. Dirigida per: Tim Miller. Repartiment: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano

Basat en el anti-heroi menys convencional de la Marvel, Deadpool narra l’origen d’un ex-operatiu de la forces especials anomenat Wade Wilson, reconvertit a mercenari, i que després de ser sotmès a un cruel experiment adquireix poders de curació ràpida, adoptant Wade llavors l’alter ego de Deadpool. Armat amb les seves noves habilitats i un fosc i retorçat sentit de l’humor, Deadpool intentarà donar caça a l’home que gairebé destrueix la seva vida.

¡AVE, CÉSAR!

COMEDIA. Dirigida per: Joel Coen, Ethan Coen. Repartiment: Josh Brolin, George Clooney, Scarlett Johansson

En el Hollywood dels anys 50, un dels grans estudis pretén fer una gran superproducció de romans protagonitzada per una gran estrella, però l’actor és segrestat durant el rodatge.

LA CORONA PARTIDA

DRAMA. Dirigida per: Jordi Frades. Repartiment: Rodolfo Sancho, Irene Escolar, Raúl Mérida

Narrarà l’ocorregut després de la mort d’Isabel la Catòlica i els temps d’incertesa que es van viure per la lluita de poder entre Fernando el Catòlic i Felipe el Bell la principal víctima del qual va ser Juana la Boja, legítima hereva.

ANOMALISA

ANIMACIÓN. Dirigida per: Charlie Kaufman, Duke Johnson.

La pel·lícula té per protagonista a un motivador professional que, com més ajuda a la gent, més monòtona i anodina és la seva vida; tothom li sembla i li sona igual. Fins que la veu d’una noia li sona diferent i està disposat abandonar-ho tot i a tots per aconseguir la felicitat amb ella.

EL ABRAZO DE LA SERPIENTE

AVENTURAS. Dirigida per: Ciro Guerra. Repartiment: Brionne Davis, Nilbio Torres, Antionio Bolivar

Karamakate va anar en el seu moment un poderós xaman de l’Amazones, és l’últim supervivent del seu poble, i ara viu en aïllament voluntari en el més profund de la selva. Porta anys de total solitud que ho han convertit en chullachaqui, una pela buida d’home, privat d’emocions i records. Però la seva vida buida dóna una bolcada el dia en què al seu remot cau arriba *van, un etnobotànic americà a la recerca de la yakruna, una poderosa planta oculta, capaç d’ensenyar a somiar.

EL MAL QUE HACEN LOS HOMBRES

THRILLER. Dirigida per: Ramón Térmens. Repartiment: Daniel Faraldo, Andrew Tarbet, Sergio Peris – Mencheta

Un sicari i un metge que treballen per a un càrtel del narcotràfic reben un “paquet” inusual: una nena de 10 anys, filla del cap d’una banda rival, a qui hauran de custodiar fins que rebin l’ordre de tallar-la en trossos o deixar-la en llibertat. La nena aviat s’adonarà que la seva única possibilitat de sobreviure serà arribar a les profunditats de la psique de les seves captores i esbrinar si els queda algun polsim d’humanitat.

ROBOTS: LA INVASIÓN

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Joe Wright. Repartiment: Gillian Anderson, Ben Kingsley, Callan McAuliffe

La Terra ha estat conquistada per robots d’una galàxia llunyana. Els supervivents viuen confinats en les seves llars i són obligats a usar implants electrònics, arriscant-se a ser incinerats si surten de les seves cases. En l’ocupada Bretanya, les ciutats han estat devastades i una banda d’adolescents viuen en la costa amb la constant amenaça robot. Intimidantes sentinelles robot patrullen els carrers, els franctiradors són despietades màquines de mort. La basi robot és The Cube, un enorme nau d’abastiment sobre l’aigua que domina l’horitzó.

EL NIÑO Y EL MUNDO

ANIMACIÓN. Dirigida per: Alê Abreu.

Un nen que sofreix per la falta d’un pare deixa el seu llogaret i descobreix un món fantàstic, dominat per animals-màquina i éssers estranys. Pel·lícula d’animació extraordinària, amb moltes tècniques diferents, que aborda els problemes del món modern a través dels ulls d’un nen.

DIOSES

DRAMA. Dirigida per: Lukasz Palkowski. Repartiment: Tomasz Kot, Piotr Glowacki, Szymon Piotr Warszawski

Basada en fets reals, explica la història del cirurgià Zbigniew Religa, qui va fer el primer trasplantament de cor reeixit a Polònia en els anys 80 en contra de l’opinió dels seus col·legues i lluitant per treure endavant la seva pròpia clínica. Religa, en atrevir-se a trasplantar un cor humà, va trencar barreres morals, culturals i religioses

Cristina Nocete

@crisnocete

 

 

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×