Autor Societat
19 febrer 2016 a 15:00

La Direcció General explica als Bombers Voluntaris el contingut de les proves de la propera convocatòria pública

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

Ramon Parés es va acomiadar com a president del Consell i director general de la DGPEIS

Consell Bombers Voluntaris // Imatge cedida per la Generalitat

Consell Bombers Voluntaris // Imatge cedida per la Generalitat

A  la seu del Departament d’Interior, es va celebrar una nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris, la primera d’enguany, que va ser presidida per Ramon Parés, Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS).
La reunió va comptar amb una plena representació dels bombers voluntaris, atès que hi van assistir representants de totes les Regions d’Emergències, també de les regions de Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre, els representants de les quals no havien assistit a les darreres edicions del Consell.
En el decurs de la reunió, els membres del Consell de Bombers Voluntaris van tractar diversos temes d’ordre intern, així com la previsió de la proposta del calendari i de contingut de les proves de la propera convocatòria de 350 bombers voluntaris a la Secció Activa, que està previst que es publiqui el proper mes de juny. En aquest sentit, la sessió va comptar amb l’assistència del grup de treball del procés de selecció de bombers voluntaris d’aquesta pròxima convocatòria pública, grup que està integrat per representants de la DGPEIS i dels bombers voluntaris.
Ramon Parés es va acomiadar com a President del Consell i Director General de la DGPEIS, i es va dirigir als assistents per tal de mostrar la seva satisfacció per les millores assolides per al col·lectiuaixí com per agrair el suport i l’esforç dels bombers voluntaris els darrers anys. Així mateix, va demanar-los la màxima col·laboració amb el nou Director General, Juli Gendrau, que s’incorpora tot just aquesta setmana a la DGPEIS.
2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×