Autor Ensenyament
13 febrer 2016 a 10:00

Innovació educativa en els centres de Formació Professional

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Diba unnamed (8)

Un total de 35 centres educatius de 18 municipis de la demarcació de Barcelona rebran ajuts per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa, en el marc de la convocatòria anual d’ajuts econòmics que organitza la Fundació Barcelona-FP de l’Ajuntament de Barcelona, dins el Pla d’Innovació a la Formació Professional.

La convocatòria té com a objectiu donar suport i impulsar entorns, metodologies d’aprenentatge i actuacions docents que fomentin experiències innovadores, amb la voluntat de promoure la millora del sistema de formació professional inicial i la innovació en la metodologia docent i didàctica.

Enguany s’ha celebrat la 5a edició que, per primera vegada, ha comptat amb la participació de la Diputació de Barcelona. En total s’han presentat 83 propostes, de les quals 42 corresponen a la ciutat de Barcelona, 16 a l’àmbit de l’Àrea Metropolitana i 25 a centres de municipis i comarques de la resta de la demarcació. Ha estat en aquest darrer àmbit en què s’han concedit els ajuts de la Diputació, que han beneficiat 10 centres educatius de nou municipis (Terrassa, Sabadell, Mataró, Manresa, Granollers, Vic, Manlleu, Berga i Llinars del Vallès).

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×