Autor Esports
19 febrer 2016 a 17:00

Nou camp de tir amb arc a la ZEM de Montflorit

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

cerdanyola Nou_camp_de_tir_amb_arc

La zona fins ara d’aparcament que hi havia a la instal·lació esportiva s’ha convertit en un petit cap de tir d’iniciació.

La Zona Esportiva Municipal de Montflorit ha ampliat l’espai destinat a la pràctica del tir amb arc. La zona, que fins ara ocupava un aparcament per a cotxes s’ha adequat i ara és un petit camp de tir amb arc que utilitzarà els arquers i arqueres de l’Escola d’Iniciació del Club d’Arquers de Cerdanyola. El club local, seguint amb la seva implicació en la promoció del tir amb arc, treballarà en l’Escola de Formació i Tecnificació que està posant en marxa la Federació Catalana.

El nou camp de tir amb arc també servirà per a què els socis del Club d’Arquers de Cerdanyola entrenin el llançament a curta distància els dies que no puguin utilitzar el camp gran doncs l’e spai el comparteixen amb l’Escola d’Atletisme i Triatló del Cerdanyola CH.

En el nou camp de tir s’ha construït un mur atura fletxes i s’ha adequat la il·luminació per a poder seguir entrenant una vegada no hi hagi llum del sol. A més, s’ha instal·lat un mòdul per a guardar el material i per fer el servei d’oficina del club local.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×