Autor Societat
3 febrer 2016 a 14:00

Pujada de l’atur a Catalunya

5 Flares 5 Flares ×
Escoltar

L’atur baixa a Cerdanyola del Vallès

Atur gener // Foto: Joan Murcia

Atur gener // Foto: Joan Murcia

En general l’atur ha augmentat a tot el Vallès Occidental.  A Montcada i Reixach augmenta en 22 persones, i a Badia en 35 persones. A Cerdanyola del Vallès el descens ha estat en 36 persones, situant-se en 3540, i a Ripollet reduiex en 9 persones, i es situa en 3211.

El gener ha augmentat a Catalunya el nombre d’aturats en 2.412 persones. Tot i que el gener acostuma ha augmentar l’atur aquest any s’ha registrat un dels increments més moderats. Ara mateix, el nombre d’aturats es situa en 518.080 persones a Catalunya.

L’increment intermensual de l’atur afecta més les dones que els homes. Els descensos més destacats es troben entre els homes, els joves, en la construcció i la indústria.

5 Flares Twitter 0 Facebook 5 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×