Autor Cinema, teatre i televisió
2 març 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de març

2012

2012

Dimecres

La Sexta

A les 20:30h Al rojo vivo: La investidura

Els periodistes Ana Pastor, Cristina Pardo i Maria Llapart col·laboraran en l’especial de Al rojo vivo per analitzar la investidura del nou president del Govern.

La 2

A les 21:55h cine amb El Nido

Estrenada l’any 1980 sota la direcció de Jaime de Armiñán i amb la interpretació de Héctor Alterio, Ana Torrent, Luis Politti

Un home vidu i solitari, Don Alejandro, viu en una caseta en companyia d’una vella criada rondinaire. En un dels seus habituals passejos pel camp troba un mocador que li conduirà fins a una petita i imaginativa nena de tretze anys d’un poble proper.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Dueños de la calle

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de David Ayer i amb la interpretació de Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie

Tom Ludlow és un veterà agent de la policia de Los Angeles que troba difícil enfrontar-se a la rutina diària després de la mort de la seva esposa. Quan una prova li implica en l’assassinat d’un company, es veu forçat a actuar contra el sistema del que ha format part tota la seva vida, obligant-li a qüestionar-se les lleialtats de tots els que li envolten per destapar un lleig assumpte d’una xarxa d’extorsió del departament de policia.

————————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb J. Edgar

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Clint Eastwood i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts

En 1924, amb només 29 anys, Edgar Hoover va ser nomenat director general del FBI perquè reorganitzés la institució. Va ocupar el càrrec fins a la seva mort en 1972, sobrevivint a set presidents, algun dels quals va intentar inútilment destituir-ho.

La 2

A les 21:55h cine amb Volver a empezar

Estrenada l’any 1982 sota la direcció de José Luis Garci i amb la interpretació de Antonio Ferrandis, Agustín González, Marta Fernández-Muro

En 1981 el famós escriptor Antonio Miguel Albajara arriba a Gijón, la seva ciutat natal, procedent d’Estocolm, on acaba de rebre el premi Nobel de literatura. Durant quaranta anys ha estat professor de Literatura Medieval a la prestigiosa Universitat de Berkeley, on ha alternat la seva labor docent amb la producció literària que li ha donat fama mundial.

————————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb 2012

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Roland Emmerich i amb la interpretació de John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet

Al calendari dels mayas apareix assenyalat l’any 2012 com la data en la qual es produirà la fi del món, que anirà acompanyat de diverses catàstrofes naturals: erupcions volcàniques, tifons, glaceres que inundaran el planeta. Quan l’escriptor Jackson Curtis i els seus fills tornen a casa, una intensa activitat sísmica recorre la Costa Oest dels Estats Units.

Cristina Nocete

@crisnocete

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×