Autor Cinema, teatre i televisió
9 Març 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 9, dijous 10 i divendres 11 de març

Sin Límites

Sin Límites

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb La carretera de la muerte: infierno

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Roel Reiné i amb la interpretació de Luke Goss, Ving Rhames, Danny Trejo

Condemnat per assassinar policies, Carl Lucas -també conegut com Frankenstein- és el nou pilot estel de Death Race, una carrera mortal en la qual es juga sortir lliure de presó al costat del seu equip de mecànics.

La 2

A les 21:55h cine amb Mi hija Hildegart

Estrenada l’any 1977 sota la direcció de Fernando Fernán Gómez i amb la interpretació d’ Amparo Soler Leal, Carmen Roldan

Espanya, any 1934. Un espantós succés està en boca de tot el país: una mare ha assassinat a la seva pròpia filla. Tot és explicat per un periodista amic de la família, el relat d’una dona, tan obsessionada per tenir un fill que anés “absolutament lliure” que contracta a un home a condició que renunciï als seus drets de paternitat. El fruit d’aquest acord serà una filla, Hildegart.

Cuatro

A les 22:40h cine amb Sin límites

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Neil Burger i amb la interpretació de Bradley Cooper, Robert De Niro

L’escriptor Eddie Morra sofreix de bloqueig d’escriptor crònic. Un vell amic li dóna a conèixer el NZT, una estranya droga que augmenta la seva capacitat cerebral i intel·ligència, permetent-li tractar la informació que rep d’una manera ultra ràpida. Així, es trobarà amb un èxit tant financer com a social, fins que descobreix que el medicament té uns letals i duradors efectes secundaris. En poc temps, es veurà perillosament perseguit per misteriosos acusadores.

————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Ghost Rider: Espíritu de venganza

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Mark Neveldine i Brian Taylor i amb la interpretació de Nicolas Cage, Idris Elba, Violante Placido

Nova adaptació del còmic “El motorista fantasma”. Amb la finalitat de controlar els seus desitjos de venjança, Johnny Blaze, que veu els seus poders com una maledicció, viu apartat del món i sense relacionar-se amb ningú.

————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Com matar el teu cap

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Seth Gordon i amb la interpretació de Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston

El Nick i el Dale viuen amargats pels seus caps. El Kurt, en canvi, està content a la feina, però quan l’amo es mor i el succeeix el seu fill, es troba igual que els altres dos. Tan amargats estan, que un dia decideixen que han de matar els seus caps. El problema és que no saben com posar-s’hi perquè no ho han fet mai. Per això decideixen contractar els serveis d’un professional. Llavors és quan comencen els problemes.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version