Autor Cultura
23 març 2016 a 18:00

Aquesta Setmana Santa estarà plena d’activitats

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Les propostes es complementen amb tallers infantils i familiars als museus

Activitats Setmana Santa // Imatge cedida per la Generalitat

Activitats Setmana Santa // Imatge cedida per la Generalitat

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura ofereix un ampli ventall d’activitats per aquesta Setmana Santa als museus, monuments i jaciments que gestiona.
L’oferta inclou visites guiades i teatralitzades com la del Monestir de Sant Pere de Galligants, seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona, que, diumenge 27 de març, donarà el tret de sortida a la nova temporada de Pare Abat, hi ha pelegrins!, un recorregut històric pel monestir, amb nous relats. També destaquen les visites guiades a Sant Pere de Rodes, les teatralitzades d’Empúries i Ullastret, i la nova temporada de la Ruta Josep Pla, també al jaciment d’Ullastret.
Les propostes culturals es complementen amb tallers infantils i familiars als museus. Destaquen les Vacances al Museu del mNACTEC o els tallers experimentals del Museu d’Arqueologia de Catalunya a Barcelona i del Museu Nacional Arqueològic, on grans i petits podran conèixer la nostra història d’una manera lúdica i experimental, a més de gaudir de tallers de teatre o ciència en diversos museus i jaciments.
En la programació per aquesta Setmana Santa hi destaca també el Cicle de Música Sacra al Castell de Cardona, que es va inaugurar dissabte passat amb el Rèquiem de Mozart interpretat per Carles Lama i Sofia Cabruja, en la transcripció per a piano a 4 mans de Carl Czerny i que ha programat per divendres i dissabte sant  La Passió de Cardona segons sant Joan i sant Mateu, a càrrec de la Coral Cardonina i l’Hymn to the Virgin & A Ceremony of Carols, a càrrec del Cor Lerània.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×