Autor Cultura
5 març 2016 a 11:00

Ball de Gitanes a Cerdanyola

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

El proper diumenge 13 de març

Concurs Gitanes cerdanyola 2016

El proper diumenge 13 de març, a les 11:30 hores, la plaça Abat Oliba de Cerdanyola rebrà la Trobada de Ball de Gitanes organitzada per l’Esbart Sant Marçal, en col·laboració amb l’Agrupació de Colles de Ball de Gitanes del Vallès que s’encarrega de la coordinació entre colles.

En aquesta ocasió, a la plaça s’agruparan més d’un centenar de dansaires de les colles de Castellar del Vallès, de Lliça d’Amunt i de Llinars del Vallès, a més de les colles de Gitanes de l’Esbart i els músics de l’agrupació musical de l’Esbart.

Totes les colles participaran al Concurs a la millor peça que promou l’Agrupació de Colles de Gitanes. En aquest concurs, les colles es classifiquen en 5 categories segons l’edat dels dansaires (petits, mitjans, joves, grans i veterans) i a cada categoria se li assigna una de les peces tradicionals de les Gitanes (Catxutxa, Jota, Xotis i Contradansa). Durant la Trobada, un jurat format per membres veterans de totes les colles participants decideix quina colla ha ballat la millor peça a cada categoria.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×