Autor Cultura
9 març 2016 a 13:00

la Festa Major del Roser de Maig, se celebrarà del 29 d’abril al 2 de maig

4 Flares 4 Flares ×
Escoltar

El Holi Roser vol ser Rècord Guiness

holi roser

El Parc del Turonet serà l’escenari del Holi, activitat organitzada per l’Esplai del Roser i inclosa dins la programació de la Festa Major del Roser de Maig, que se celebrarà entre el 29 d’abril i el 2 de maig a la ciutat.

El Holi, també conegut com el festival dels colors, és una antiga festa religiosa hindú que s’ha tornat molt popular. La celebració consisteix en llançar-se pols de colors brillants unes persones a altres com a símbol de felicitat per l’arribada de la primavera.

A Cerdanyola, l’Esplai del Roser tornarà a organitzar un Holi després de l’èxit de la primera edició. Aquest any tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a partir de les 11h al Parc del Turonet.

Durant el Holi d’enguany, l’Esplai del Roser vol fer el Rècord Guinness mundial construint el signe de la pau amb pols més gran del món.

A més, l’activitat tornarà a formar part del projecte per l’educació per la pau en el qual treballa l’Esplai del Roser i els recursos que s’obtindran de la venda del material per a la festa es destinaran a projectes que treballen amb persones víctimes de la guerra.

4 Flares Twitter 0 Facebook 4 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×