Autor Cinema, teatre i televisió
11 Març 2016 a 16:00

La serie Divergente: Leal

 Serie Divergente - Leal

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la nova entrega e la saga Divergente Leal; i nova entrega de l’animació Kung Fu Panda 3. S’estrenen també els drames Mustang, Frente al mar i Tribunal. Arriba als cinemes la comèdia italiana basada en un film francès El nombre del bambino, el film de terror No crezcas o moriras, el western Bone Tomahawk i l’animació El gran viaje de Sasha al norte

LA SERIE DIVERGENTE: LEAL

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Robert Schwentke. Repartiment: Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Ansel Elgort

Després de les revelacions transcendentals de ‘Insurgent’, Tris ha d’escapar amb Quatre i anar més enllà del mur que envolta Chicago. Per primera vegada deixaran l’única ciutat i família que coneixen. Una vegada fora, tot allò que pressuposaven com a cert, perd qualsevol sentit després de la revelació de noves veritats. Tris i Quatre han de decidir ràpidament en qui confiar mentre s’inicia una guerra despietada que amenaça a tota la humanitat. Per sobreviure, Tris es veurà forçada a prendre decisions impossibles sobre el coratge, la lleialtat, el sacrifici i l’amor.

KUNG FU PANDA 3

ANIMACIÓ. Dirigida per: Jennier Yuh, Alessandro Carloni

Tercera pel·lícula de la saga “Kung Fu Panda”, en la qual Po haurà de fer front a dos desafiaments èpics: un, d’origen sobrenatural; l’altre, molt prop de la seva llar, amb l’aparició del que diu ser el seu pare biològic.

MUSTANG

DRAMA. Dirigida per: Deniz Gamze Ergüven. Repartiment: Erol Afsin, Ilayda Akdogan, Doga Zeynep

En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d’edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l’estiu en un jardí paradisíac de riures i jocs innocents sobre les ones del Mar Negre amb els nois de l’escola. No obstant això, la condició de la dona al país no trigarà a provocar rumors d’immoralitat i escàndol de les joves, així que els seus familiars, a través de l’àvia i l’oncle, decideixen fer-se càrrec de l’assumpte; això és, preparar-les i precipitar-les cap a la seva destinació de futures esposes.

FRENTE AL MAR

DRAMA. Dirigida per: Angelina Jolie. Repartiment: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent

França, intervinguts dels anys 70. Vanessa, una ex-ballarina i el seu marit Roland, escriptor, recorren el país mentre es distancien gradualment l’un de l’altre, fins que arriben a un poblet al costat del mar i estableixen relació amb alguns dels seus habitants.

EL NOMBRE DEL BAMBINO

COMEDIA. Dirigida per: Francesca Archibuigi. Repartiment: Micaela Ramazzotti, Valeria Golino, Alessandro Gassman

Betta i Sandro, un professor universitari addicte a Twitter, conviden a sopar a Paolo, germà de Betta, a la bella Simona i a un amic de la infància. Paolo fa una broma que suposa un atac a la correcció política imperant a l’elegant apartament: el nen que espera la seva dona es dirà Benito, com Mussolini. El chascarrillo provoca una disputa que traurà a la llum vells rancors i secrets.

NO CREZCAS O MORIRÁS

TERROR. Dirigida per: Thierry Poiraud. Repartiment: Fergus Riordan, Madeleine Kelly, McKell David, Darren Evans

En una illa perduda enmig de l’Atlántico, un grup d’adolescents que viu en un orfenat aïllat s’adona que el seu vigilant ha desaparegut. Liam, Pearl, May, Bastian, Shawn i Thomas gaudeixen d’una nit de llibertat, fins que abandonen el centre. En arribar a la ciutat descobreixen el caos. Una estranya malaltia ha afectat als adults que viuen a la illa convertint-los en zombies assassins que acaben amb tot al seu al voltant, fins i tot amb els seus propis fills.

BONE TOMAHAWK

WESTERN. Dirigida per: S. Craig Zahler. Repartiment: Kurt Russell, Patrick Wilson, Matthew Fox

A la localitat de Bright Hope arriba un foraster que ràpidament desperta les sospites del xèrif, que acaba per arrestar-ho després d’una disputa. Una dona  decideix cuidar del pres, però una nit tots dos desapareixen. Seguint l’única pista que té, una fletxa d’una tribu caníbal, el xèrif buscarà a la jove amb l’ajuda d’alguns homes, entre ells un vaquer  i un ancià.

TRIBUNAL

DRAMA. Dirigida per: Chaitanya Tamhane. Repartiment: Vira Sathidar, Vivek Gomber, Geetanjali Kulkarni

Denuncia els processos judicials d’Índia, a partir de la història de Narayan Kamble, un professor i cantautor activista acusat d’incitar el suïcidi d’un treballador del govern.

EL GRAN VIAHE DE SASHA AL POLO NORTE

ANIMACIÓ. Dirigida per: Rémi Chayé

Sant Petersburg. Sasha és una jove aristòcrata russa que ha estat sempre fascinada per l’aventurera vida del seu avi, Olukin, un explorador famós que no ha tornat de la seva última expedició a la conquesta del Polo Nord. Sasha, lluny de satisfer als seus pares, que han concertat les seves noces, es rebel·la contra aquesta destinació i decideix sortir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version