Autor Societat
3 març 2016 a 14:00

Les UMIC visitaran 72 municipis durant el mes de març

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar
UMIC // Imatge cedida per la Diputació

UMIC // Imatge cedida per la Diputació

En el període entre l’1 i el 31 de març, els consumidors de 72 municipis de la demarcació poden presentar-hi les seves consultes i reclamacions gratuïtament gràcies a que viure en un municipi on no hi hagi un servei municipal de consum no és cap entrebanc per conèixer i exercir els drets com a consumidor al comptar amb les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona. 

Les UMIC formen part del programa de l‘Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) de Salut Pública i Consum d’aquesta corporació. El seu equip tècnic dóna resposta a les consultes i reclamacions que hi fan directament, de manera presencial, els ciutadans, i també atén immediatament les consultes que es trameten telemàticament mitjançant la Bústia del Consumidor, situada a cadascun dels més de 200 ajuntaments adherits a aquest servei.

Podeu consultar el llistat dels municipis i les dates de visita de les UMIC en un document adjunt en format Pdf.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×