Autor Entitats
14 març 2016 a 11:00

L’Obra Social “la Caixa” aporta 56.000 euros a les parròquies de Cerdanyola

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Destina més d’un milió d’euros a parròquies de la província

 

Seu Central de CaixaBank a Barcelona // Imatge web la Caixa

Seu Central de CaixaBank a Barcelona // Imatge web la Caixa

L’Obra Social “la Caixa” reafirma el seu compromís social a Cerdanyola del Vallès realitzant una col·laboració de 56.000 euros a les parròquies que atenen famílies en risc d’exclusió social de la zona. Amb l’acord, la parròquia de Sant Marti de Cerdanyola del Vallès, la Iglesia Evangélica Bautista de Cerdanyola, la Parròquia Mare de Déu del Roser de Cerdanyola i Creu Roja reben una nova empenta per tal de continuar amb l’objectiu de cobrir les necessitats bàsiques i pal·liar noves situacions de pobresa i d´exclusió social de la població.

D’aquesta manera, l’Obra Social “la Caixa” renova la voluntat de suport al projecte de ciutat, tot incrementant un 25% o 50% la quantitat que van rebre les entitats el darrer anys, o fins i tothom doblant imports anteriors.

Aquesta col·laboració permetrà adquirir productes frescos (pollastre, ous, fruites, verdures, peix…) i menjar sec per a les persones en situació de vulnerabilitat de la població. A més a més, en alguns dels casos, ajudarà a comprar productes d’higiene i d’alimentació per nadons, mantenir l’estoc d’aliments bàsics (oli, llet…), i en l’adequació d’espai per l’emmagatzematge de les donacions de productes, roba o d’altres estris.

Les famílies detectades amb vulnerabilitat alimentaria pels equips dels serveis socials municipals, Càrites i/o Creu Roja rebran aquest suport a l’alimentació; de la mateixa manera, que també ho rebran famílies que s´adrecen directament als propis bancs d´aliments de les parròquies.

Enguany, l´Obra Social “la Caixa” destina 1.158.000 euros a parròquies de la província

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×