Autor Societat
28 març 2016 a 12:03

Per millorar l’efectivitat del SOC

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

La consellera Dolors Bassa es reuneix amb els directors de les oficines

Dolors Bassa- Directors SOC

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va reunir-se el passat dimecres a la tarda amb directors de les oficines de Treball per tal de traslladar-los la voluntat de diàleg i consens per treballar conjuntament en la reorganització del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 Bassa ha escoltat de primera mà les opinions dels directors que han assistit a la reunió i ha dit que “des del Departament volem treballar per millorar l’efectivitat del SOC, juntament amb els directors, els treballadors i els tècnics per tal d’atendre millor els usuaris”.

 La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies ha expressat la voluntat de conèixer la situació de les oficines del territori i ha explicat que ja ha començat una ronda de visites a aquests equipaments. “Volem conèixer les inquietuds i les mancances que hi ha per fer-hi front des del consens  i amb tots els agents implicats. Prendrem les decisions segons el conjunt i tenint en compte les dimensions territorials i socials”, ha dit Bassa.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×