Autor Societat
4 març 2016 a 18:00

PIMEC valora les dades de l’atur del mes de febrer de 2016

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar
Imatge cedida per Pimec

Imatge cedida per Pimec

Tenint en compte les dades relatives a l’atur registrat i l’afiliació mitjana publicades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal:

  • PIMEC valora positivament que el mercat de treball segueixi en clara millora, tant pel que fa a la reducció de desocupats com a l’augment en el nombre d’afiliats a la Seguretat Social.
  •  La patronal destaca que les incerteses actuals en l’economia mundial no sembla que hagin afectat la nostra economia. Això fa que els primers mesos de l’any estiguin en línia amb les previsions de millora que PIMEC va fer pel 2016 en base a l’enquesta realitzada a finals de l’any passat.
  • La millora econòmica i del mercat de treball s’han d’entendre en una situació de fragilitat que obliga a les empreses estar alerta als potencials riscos.
  •  Davant la possibilitat de constituir govern central, PIMEC considera que seria positiu que la investidura permetés un govern capaç d’implantar les mesures necessàries per mantenir la tendència positiva de l’economia i consolidar una recuperació que encara planteja incerteses.
1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×