Autor Societat
6 març 2016 a 18:00

Prop de 40 actrius catalanes participen a la Marató d’actrius

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

Aquest acte s’emmarca en les activitats de l’exposició Actrius catalanes del segle XX

Marató d'actrius // Imatge del web de la Generalitat

Marató d’actrius // Imatge del web de la Generalitat

L‘Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona ha organitzat, en col·laboració amb el Palau Robert, una matinal d’homenatge a les actrius catalanes, a, amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de les Dones.

La Marató d’actrius ha reunit prop de 40  actrius que llegiran fragments de textos, poemes i cançons, als jardins del palau del Passeig de Gràcia.

Participen en aquest homenatge, entre d’altres actrius:

Mireia Aixalà, Sara Espígul, Pilar Martínez, Laura Aubert, Anna Estrada, Àurea Màrquez, Sílvia Bel, Xus Estruch, Anna Moliner, Claudia Benito, Daniela Feixas, Maria Molins, Lloll Bertran, Gabriela Flores, Amparo Moreno, Anna Briansó, Elena Fortuny, Montse Morillo, Gemma Brió, Blanca Garcia-Lladó, Vicky Peña, Rosa Cadafalch, Cristina Genebat, Pilar Pla, Carme Callol, Montse German, Clara de Ramon, Montserrat Carulla, Maife Gil, Maria Rodríguez, Queralt Cassassayas, Mireia Illamolla, Bàrbara Roig, Annabel Castan, Marissa Josa, Àngels Sánchez, Marta Domingo, Mercè Mariné i Teresa Urroz.

La Marató d’Actrius s’emmarca en les activitats de l’exposició Actrius catalanes del segle XX que es pot visitar en el Palau Robert fins al 28 de març.

Podeu consultar el calendari d’activitats paral·leles de l’exposició en aquest enllaç.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×