Autor Cultura
29 març 2016 a 14:00

Publicació imminent del Poemari “De las Alas del Corazón”

1 Flares 1 Flares ×
Escoltar

tati1

La jove poeta Tatiana Ortiz Barbosa (Algeciras, 1977) col·laboradora  a la secció El poema d’aquest mitjà publicarà en breu a les plataformeson-line Amazon.com, Barnesandnoble.com i Ingram.com el Poemari “De las Alas del Corazón”.

Tot i la seva joventut, Tatiana Ortiz ja té una dilatada experiència

dons va començar  a escriure  als dotze anys i, al llarg de la seva vida en diferents etapes ha escrit novel·les, relats d’auto-ajut, contes,poesia, etc…

Va guanyar alguns Diplomes amb les seves novel.les i relats com el Poweringthe artsamb “Bruxorius, los Confines del Mundo”, novel.la breu juvenil.Al 2010, va decidir plasmar el seu coneixement més el frut d’una intensa documentació en la seva primera novel·la“Perdida en el Tiempo”.

Tatiana sempre ha estat molt aficionada a la poesia, no obstant ara s’ha atrevit a donar un pas serio i ferm dintre d’aquest món. Els seus poemes estan composats  generalment per  versos lliures on ella troba la llibertat de creació, lluny del fet de veure’s tancada en formes que limiten la seva creativitat.

Aquest poemari  només es el principi de la seva  irrupció al món de la poesia, dons ja està treballant i, podríem dir, acabant el  segon poemari “Poemas de las BuenasLunas de Abril”.

El poemari “De las Alas del Corazón” estarà a la venda a  les properes  6-8 setmanes, i serà  un compendi dels poemes publicats en aquest mitjà digital, entre d’altres, tots il·lustrats amb una imatge

De moment, no hi haurà presentacions a llibreries físiques fins que arribin les invitacions.Cal recordar que el llibre no es publicarà en paper, tot i que  l’autora hi està disposada també si fos el cas.

1 Flares Twitter 0 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×