Autor Cinema, teatre i televisió
29 abril 2016 a 16:00

Capitán América: Civil War

2 Flares 2 Flares ×
Escoltar

 Civil War

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la tercera entrega del superheroi Capitán América Capitán América: Civil War. Des de Hollywood, i representant aquesta indústria arriba el drama Trumbo: La lista negra de Hollywood. Per altra banda, en honor al diumenge que es celebra el Dia de la Mare s’estrena la comèdia romàntica Feliz día de la madre. Des de França arriba el drama protagontizat per Omar Sy Monsieur Chocolat. I posant un toc de producte nacional arriba el thriller La punta del iceberg i la comèdia La noche que mi madre mató a mi padre

 

CAPITÁN AMÉRICA: CIVIL WAR

FANTÁSTIC. Dirigida per: Anthony Russo, Joe Russo. Repartiment:  Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson

Després que un altre incident internacional involucri als Venjadors, causant diversos danys col·laterals, augmenten les pressions polítiques per instaurar un sistema que exigeixi més responsabilitats i que determini quan han de contractar els serveis del grup de superherois. Aquesta nova situació dividirà als Venjadors, mentre intenten protegir al món d’un nou i terrible vilà.

TRUMBO: LA LISTA NEGRA DE HOLLYWOOD

DRAMA. Dirigida per: Jay Roach. Repartiment:  Bryan Cranston, Diane Lane, Helen Mirren, John Goodman

Hollywood, anys 40. Dalton Trumbo gaudeix de la seva reeixida carrera, és el guionista millor pagament de la indústria. Però comença la caça de bruixes i la Comissió d’Activitats Antiamericanas inicia la seva campanya anticomunista. És llavors quan Trumbo, un dels anomenats `10 de Hollywood`, entra en la llista negra per les seves creences polítiques.

FELIZ DIA DE LA MADRE

ROMANCE. Dirigida per: Garry Marshall. Repartiment:  Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hutson, Jason Sudeikis

Històries creuades en el Dia de la Mare. Sandy és una dona de personalitat arrolladora que lluita per mantenir el seny i el seu paper de mare quan el seu ex es casa amb una altra més jove que ella. Miranda és una presentadora estavella d’una important cadena de TV soltera i sense compromís. La vida professional li somriu i creu que ho té tot. Per contra Jesse viu per i per al seu marit indi, al que oculta de la seva pròpia mare perquè és molt racista. El que no sap és que la seva mare ha decidit visitar-la en aquest dia tan especial. El tímid Bradley tem que arribi el Dia de la Mare. Serà el primer any que ell i les seves dues filles viuen aquest dia des que la seva esposa va morir. Bradley no només ha de tirar endavant solament; si no que a més ha d’enfrontar-se a les quals volen que comenci a tenir cites de nou.

MONSIEUR CHOCOLAT

DRAMA. Dirigida per: Roschdy Zem. Repartiment:  Omar Sy, James Thierrée, Clotilde Hesme

Història del pallasso Chocolat, el primer artista de circ negre a França, que va tenir un enorme èxit a la fi del segle XIX. Va ser també el primer a fer publicitat, el mateix que va inspirar a altres contemporanis de la Belle Époque com Toulouse Lautrec o als germans Lumière participant en diverses de les seves primeres pel·lícules. Juntament amb el pallasso Foottit, tots dos van ser pioners a crear un duo entre un pallasso “Carablanca” i un pallasso “August” negre, convertint-se en el perfecte producte del seu temps. Chocolat va néixer a Cuba sota el nom de Rafael Padilla, aproximadament en 1865, i sent nen es va traslladar a Europa. A Espanya va treballar com a servent, com limpiabotas, com a obrer en la mina… La destinació li va portar a França, a treballar en el circ. Va passar de ser esclau a ser un home lliure, del circ al teatre, i de l’anonimat a la fama.

LA PUNTA DEL ICEBERG

THRILLER. Dirigida per: David Cánovas. Repartiment:  Maribel Verdú, Fernando Cayo, Bárbara Goenaga

Una gran empresa multinacional es veu sacsejada pel suïcidi de tres dels seus empleats. Sofia Cuevas, alt càrrec de la companyia, és l’encarregada de dur a terme un informe intern que tracti d’aclarir el succeït. En les seves trobades amb els treballadors anirà descobrint abusos de poder, mentides encobertes i un ambient laboral malaltís.

LA NOCHE QUE MI MADRE MATÓ A MI PADRE

COMEDIA. Dirigida per: Inés París. Repartiment: Belén Rueda, Diego Peretti, Eduard Fernández

Isabel es debat entre la seva necessitat de sentir-se valorada professionalment com a actriu, les seves inseguretats, el seu temor a envellir, la seva coqueteria, les seves contradiccions, la seva intel·ligència i la seva ansietat. Tot conflueix una nit en la qual lsabel resulta ser l’amfitriona d’un sopar molt especial: el seu marit Ángel, guionista, i Susana, l’exdona d’Ángel, directora de cinema, volen convèncer a l’actor argentí Diego Peretti que protagonitzi una pel·lícula que han escrit. A la meitat de la vetllada, per a sorpresa de tots, es produeix un esdeveniment inesperat que dóna una bolcada al transcurs del sopar.

EL CASO FRITZ BAUER

DRAMA. Dirigida per: Lars Kraume. Repartiment:  Burghart Klausner, Ronald Zehrfeld, Dani Levy

Dotze anys després de la II Guerra Mundial la conseqüent fi del nazisme, el fiscal general Fritz Bauer s’ha compromès a detenir als criminals nazis. La clau decisiva arriba quan en 1957 obté el parador del nazi Adolf Eichmann, antic membre clau i destacat de les SS.

Cristina Nocete

@crisnocete

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×