Autor Economia
30 abril 2016 a 18:00

La Diputació ha concedit ajuts econòmics per un import de 31,25 MEUR

0 Flares 0 Flares ×
Escoltar

En suport dels governs locals

Mercè Conesa

Mercè Conesa

La Diputació ha concedit ajuts econòmics a 4.337 actuacions municipals per un import de 31,25 MEUR, en el marc del Catàleg de serveis 2016. D’aquesta manera s’adjudiquen els ajuts econòmics (subvencions) d’aquesta eina que la Diputació posa a disposició dels governs locals.

Aquests ajuts econòmics, junt amb els fons de prestació (atorgats el passat mes de febrer), signifiquen una concessió total de 47,05 MEUR, que suposa una execució de més del 80% del Catàleg d’aquest any. D’aquesta xifra, el 75% està gestionat per les àrees d’Atenció a les Persones (22,36 MEUR) i de Desenvolupament Econòmic Local (12,92 MEUR).

La Diputació ha donat cobertura al 81% del nombre de sol·licituds d’ajuts econòmics. Això suposa una mitjana de 14 projectes per municipi i un import mig de 7.205,10 € per actuació. A més d’aquests recursos econòmics, al llarg de l’any s’acabarà executant la concessió restant corresponent als recursos tècnics i materials.

El sistema de gestió del Catàleg de serveis està certificat com a Carta de serveis i cada recurs té definit, com a mínim, un compromís de qualitat.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×