Autor La recepta
20 Abril 2016 a 12:00

Trempó mallorquí

trempo mallorqui

Ingredients:
  • 3 – Tomàtigues
  • 2 – Pebre Ros
  • 1 – Ceba blanca
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Vinagre
Introducció:

És una recepta molt típica de l’estiu mallorquí. Serveix per acompanyar qualsevol tipus de menjar.

Preparació:

Tallam la ceba en quadradets petits com si fos per fer un sofrit, o bé en juliana. És recomenable posar la ceba en aigua i vinagre per llevar-li la coentor.

Mentre la ceba està en remull, netejam les tomàtigues i els pebres i els trossejam en trossos petits.

Escolam la ceba per llevar-li tota l’aigua i el vinagre.

Mesclam els tres ingredients, la tomàtiga, el pebre ros i la ceba i els amanim amb oli i sal.

Categoria: Amanides i plats freds.
Més informació:

També es poden afegir altres ingredients com tonyina, ou bullit, olives,…

Switch to mobile version