Cargols a la catxipanda
Escoltar
Ingredients:
- 1 1/4 kg – Cargols
- 1/2 kg – Patates
- 4 – Talls de llonganissa confitada
- 4 – Talls de llom confitat
- 1 – Ceba tallada a trossos grans
- 2 – Albergínies a trossos grans
- 1 – Pebrot vermell a tires
- 3 – Tomàquets madurs a quarts
- 3 – Alls sencers
- 1/2 – Bitxo
- Llorer
- Oli del confitat
- Sal
- Pebre
- Aigua
Preparació:
Enganyeu els cargols (vegeu recepta de Cargols a la cassola).
En una cassola poseu oli del confitat amb la ceba, l’albergínia, el pebrot, el bitxo, el llorer i els alls.
A mitja cocció afegiu-hi el tomàquet, els cargols, pebre, sal i aigua.
Quan arrenqui el bull hi afegiu les patates i les carns i ho deixeu coure fins que les patates siguin cuites.
Variacions:
Es pot fer amb carns sense confitar.
Es pot fer amb oli corrent.
Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari Català